În anul 2010, compania Ambient și producătorul de mobilă Larix, din Reghin, au demarat un parteneriat prin care segmentul comercial de mobilă din cadrul centrelor Ambient a fost transferat către marca Naturlich a producătorului Larix. În prezent compania deține în România 9 magazine, din care 7 se găsesc în centrele Ambient. Astfel, în centrul comercial din Sibiu Naturlich pune la dispoziția clienților mobilă și decorațiuni interioare realizate la standarde de calitate germană cu prețuri accesibile. Prin expertiza, profesionalismul echipei și oferta de Naturlich, familiile care lucrează cu Ambient în cadrul programului Ambient Total beneficiază de o gamă completă de servicii pentru construcția, amenajarea sau reabilitarea locuințelor.

În cadrul centrului comercial Ambient din Sibiu show-room-ul Natürlich lansează o nouă imagine și un nou concept de prezentare într-un spațiu de peste 3.000 metri pătrați. Clienții au la dispoziție peste 7.000 de articole de mobilier și decorațiuni interiorare, 200 de modele de canapele, simulare proiectare 3D pentru bucătarii, precum și cel mai mare spatiu de pe piața de profil, (450 de metri pătrați), dedicat dormitoarelor.

Oferta Natürlich vine în întâmpinarea clienților cu servicii superioare de livrare, preţuri competitive pentru produse şi, în special, prin oferirea unor soluţii practice, estetice și inteligente de amenajare a încăperilor în funcție de nevoile clienților.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu