A mai trecut o săptămână. Ultima săptămână de iarnă. Primăvara începe cu două zile libere, aşa că trebuie profitat din plin de ele. Nu aveţi încă planuri pentru week-end? Vă dăm noi câteva idei.

Seara de vineri începe cu recitalul „Salve Regina”, un spectacol dedicat Reginei Maria. Spectacolul are loc la Sala Thalia de la ora 19. Tot la ora 19 începe un alt spectacol, de teatru de această dată. „Romeo şi Julieta”, în regia lui Bogdan Sărăteanu se joacă la Studioul CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu.

Sâmbătă seara poate fi petrecută la Librăria Humanitas de pe Nicolae Bălcescu. Aici are loc o întâlnire cu regizorul Thomas Ciulei şi cu filmele acestuia. Proiecţia filmelor „Asta e” şi „Gratian” va fi urmată de o discuţie liberă, moderată de Mihai Mardare din partea CNC. Evenimentul face parte din proiectul SUBTERANA CINEMATOGRAFICA organizat de Librăriile Humanitas , Centrul Naţional al Cinematografei, Sibiu BookFest şi Asociaţia Culturală Umanistă Sibiu.

Dacă doriţi să vedeţi o piesă de teatru puteţi merge de la ora 21 la Studioul CAVAS din cadrul Facultăţii de Litere şi Arte Sibiu. Aici se joacă „Balul burlacilor” de Willy Russel, în regia lui Nicu Mihoc. Spectacolul durează o oră, iar un bilet costă 10 lei şi redus 5 lei.

Şi pentru că este totuşi week end, nu trebuie ratat şi un club. Aşa că recomandat este Cristal Studio Club(fostul Kapital) de pe strada Emil Cioran. Clubul are inaugurarea sâmbătă seara, iar la concertul de deschidere va cânta CONNECT-R. Biletul de intrare costă 15 lei.

Duminică dimineaţa, ca de obicei, este dedicată copiilor. De la ora 11, la Teatrul Gong se joacă „Vrăjitorul din Oz” în regia Simonei Vintilă. Spectacolul, recomandat copiilor între 3 şi 12 ani, durează aproximativ o oră.

Amatorii de film pot vedea la Cinema Arta „Tărâmul Făgăduinţei”, cu Matt Damon. Reprezentaţia începe la ora 14.

„Ne facem că plouă. Şi plouă. Neîntrerup”. Nu este prognoza meteo, ci spectacolul care se joacă la Sala Studio a Casei de Cultură de la ora 19. Durează o oră şi 20 de minute, iar un bilet costă 10 lei, iar cu reducere 5 lei.

Week-ed-ul se poate încheia cu hohote de râs, dacă mergeţi de la ora 19:30 în White Rabbit Cafe, acolo unde are loc spectacolul de stand-up comedy susţinut de Costel. Biletul de intrare costă 25 de lei, iar rezervări se fac la numărul de telefon 0740.376.219.

 

Ultima oră

Comentariul meu