A 13-a ediţie Artboutique are loc în acest sfârşit de săptămână la Galeriile Habitus din Piaţa Mică. Cel mai artistic târg de hand-made este deschis până duminică, inclusiv, între orele 11-20.

Această ediție ArtBoutique se desfășoară sub tema “Primăvara în Polka Dots”. Obiecte de design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, quilting, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio și articole pentru copii, toate vor avea în componența lor sau în modalitatea de prezentare, bulinele.

La ultima numărătoare, 35 de artiști locali și din țară au răspuns prezent la cea de-a 13 întâlnire ArtBoutique.

Dacă doriți un mărțișor special sau sunteți în cautarea unui accesoriu unicat sau vreți pur și simplu să vă rupeți de cotidian, la Galeria Habitus din Piața Mică veți găsi, pe lângă toate acestea, o atmosferă potrivită pentru primele zile de primăvară.

Pentru promovarea artei handmade și pentru a da ocazia vizitatorilor să experimenteze acest domeniu artistic, organizatorii au pregătit patru ateliere de creație, unul în care copiii vor învăța să facă mici cadouri celor dragi, un atelier de bijuterii, un atelier de pictură pe sticlă și unul de sculptură. Casandra Vidrighin, Patricia Corcoveanu, artiștii de la Mezoart și Ștefan Doru Moscu îi vor îndruma pe cei mici și pe cei mari zilnic, în cadrul atelierelor ArtWorks.

 

Ultima oră

Comentariul meu