Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a făcut joi comentarii acide la adresa președintelului României, Train Băsescu. Iohannis a vorbit în termeni duri despre rămânerea în politică a lui Băsescu.

Primarul Sibiului și totodată prim vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis a făcut joi dimineață, cele mai dure declarații la adresa președintelui Traian Băsescu. Iohannis nu este deloc surprins că Băsescu a anunțat că va rămâne în politică după ce mandatul de președinte va fi încheiat.

”Pe mine nu m-a surprins și cred că pe nimeni nu a surprins. Pe mine recunosc că m-a surprins surprinderea unor comentatori. Păi a plecat vreodată din politică? A fost vreodată acel președinte obiectiv, independent și deasupra intereselor partinice? Niciodată! Tot timpul a fost părtinitor. Tot timpul a ținut partea PDL-ului. Ba chiar a ținut un fel de Guvern marionetă. A jucat rolul opoziției când a venit USL la putere.. Deci nu știu de unde surprinderea. A fost tot timpul în politică și acolo va rămâne”, a spus joi Klaus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu