In cuvantarea din plenul Adunarii Generale de Alegeri a Federatiei Romane de Tenis cu ocazia alegerii noului Presedinte a FRT, (n.r.George Cosac), domnul Ion Tiriac a vorbit despre directiile de dezvoltare a tenisului romanesc.

La capitolul turnee internationale desfasurate in Romania a propus Adunarii Generale  premierea domnului Marius Vecerdea:

„ Ar trebui sa-l premiati pe domnul de la Sibiu (n.r. Marius Vecerdea), care a avut curajul sa initieze organizarea Sibiu Open 2013 prin propriile eforturi, si sa si ridice premiile turneului la 75.000 $. Pentru aceasta eu o sa-l premiez prin achitarea taxei de licenta ATP, (n.r. 10.000 Euro)”

De mentionat ca in 2012, prima editie a turneului Challenger de la Sibiu, cu premii in valoare de 30.000 Euro a fost organizata la initiativa si cu sprijinul domnului Ion Tiriac. In 2013 insa Marius Vecerdea a decis sa organizeze Sibiu Open doar prin convingerea autoritatilor si firmelor locale.

„ Ma bucur foarte mult ca domnul Ion Tiriac mi-a acordat deosebitul privilej de a ma mentiona ca exemplu in fata tuturor reprezentantilor tenisului romanesc” declara Marius Vecerdea. „ Pentru mine, dar mai ales pentru Sibiu Open,  cuvantul domniei sale in fata atator oameni importanti,  inseamna mult mai mult decat valoarea taxei de licenta ATP. Pe de alta parte insa ma indeamna sa fiu mai responsabil, mai ambitios, mai perseverent. Ii multumesc si pe aceasta cale pentru sprijinul acordat.”

Turneul va avea loc in perioada 21-29 Septembrie 2013, la baza sportiva a Tenis Club Pamira, iar participarea se anunta inca de pe acum foarte valoroasa.

Ultima oră

Comentariul meu