Ora de Sibiu te-a invita să câștigi trei invitații la un spectacol de excepție ce are loc în data de 26 februarie,de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Ți-am oferit șansa să câștigi una din cele trei invitații la unul din cele mai bune spectacole ce poposesc în Sibiu, în acest început de an.

Tot ce trebuia să faci ca să câștigi o invitație era să intri pe pagina noastră de Facebook, să dai share la fotografia concursului și lași un comentariu prin care să ne convingi de ce vrei să mergi la ”O scrisoare pierdută”. Succes!

Din cei care au participat la concurs, Cristina Bârsan, Livia Soroștinean și Talea Claudia, au câștigat câte o invitație pentru două persoane la spectacolul din 26 februarie, de la ora 19.00.

Informații despre acest spectacol precum și legat de prețurile biletelor, puteți obține informații la numărul de telefon 0743.914.096.

Invitațiile se ridică marți, între orele 14.00 – 18.00, de la sediul redacției, cu confirmare prealabilă.

Info despre spectacol

E lucru ştiut că orice regizor îşi asumă o doză de risc atunci când montează un text pe care îl cunosc bine atât confraţii de breaslă, cât şi spectatorii. Toţi ‘ştiu’ cum trebuie să fie Hamlet şi, evident, toţi ştiu cum trebuie să fie Caragiale. De data aceasta, regizorul Alexandru Dabija a oferit o surpriză chiar şi celor care văzuseră montarea de la Iaşi a “Nopţii furtunoase”.
Fără decoruri simandicoase, fără personaje care se transformă în vampiri… Decorul lui Puiu Antemir te duce cu gândul mai degrabă la mahalaua din “D’ale carnavalului”, prin cenuşiul şi derizoriul pe care îl sugerează. Costumele sunt de asemenea, în tonuri de alb, gri şi negru, fără pic de culoare, fără pic de veselie, fără nimic care să sugereze bucuria de viaţă. Totul e frust, fără disimulare. Personajele nu se automistifică, cărţile se joacă pe faţă, fără cosmetizări inutile. Nimeni nu se mai oboseşte să pretindă că e altceva decât e. Se râde mult, dar parcă niciodată Caragiale nu ne-a durut mai mult decât acum când comedia este mai mult o dramă tăioasă decupată din actualitatea imediată.
Excepţionale partituri actoriceşti fac Marcel Iureş în Caţavencu, Marius Florea Vizante în Tipătescu, Mihaela Teleoacă în Zoe, George Mihăiţă în Dandanache.
În rolul lui Trahanache, Valentin Teodosiu, Farfuridi – Florin Dobrovici, Brânzovenescu- Eugen Racoţi, Ghiţă – Dragoş Huluba, Cetăţeanul turmentat- Dorina Chiriac, Ionescu- Dan Rădulescu.

 

Ultima oră

Comentariul meu