Sentiment ciudat pentru puţinii spectatori de la Mediaş – Gloria. Obişnuiţi de şase ani să îl vadă în faţa băncii tehnice pe Cristi Pustai, spectatorii l-au zărit pe mult mai impulsivul Gigi Mulţescu.

Partida a început rău pentru ardeleni, care au fost nevoiţi încă din minutul opt să facă o schimbare, Cojocnean ieşind accidentat.

Prima repriză a fost una anemică, care i-a ţinut în priză pe spectatori doar prin cele trei goluri, în rest ocaziile lipsind în totalitate. Primii au deschis scorul gazdele, prin Llulaku (31), cu o lovitură de cap din opt metri. Gloria nu a renunţat, iar peste trei minute a egalat prin Antonache, în urma unui contraatac.

În prelungirile primei reprize, Bawab a profitat de o greşeală a defensivei Gloriei şi a făcut 2-1. Rămasă fără titularii din tur, trupa lui Manea a avut ocaziile actului secund, prin Antonache (67) şi Radu (73).

Golul a venit însă tot în poarta lui Dolha, Bawab (60) a punctat din penalty pentru trei puncte şi un debut cu dreptul al noului profesor de la Mediaş, Mulţescu.

YouTube video

 

Ultima oră

Comentariul meu