CSU Atlassib Sibiu a reușit să se impună sâmbătă după amiază în fața celor de la BC Timișoara, cu scorul de 82-76 (17 – 28 27 – 11 17 – 15 21 – 22), la capătul unuia din cele mai bune meciuri făcute de echipa noastră în acest sezon, anuntă csusibiu.ro.

CSU a început bine partida și a condus cu 6-3 după primele două minute, dar a urmat o perioadă în care bănățenii au înscris 19 puncte consecutive fără ca baschetbaliștii sibieni să reușească să marcheze vreunul.

Primul sfert s-a încheiat cu 11 puncte avantaj în dreptul Timișoarei, dar ceea ce a urmat în sfertul doi a stârnit bucurie atât celor prezenți în tribunele Sălii Transilvania, cât și probabil celor aflați acasă, în fața televizoarelor.

CSU a recuperat handicapul și a marcat numai puțin de 27 de puncte în timp de oaspeții au reușit să înscrie doar 11. Sibiul a avut astfel un avantaj de cinci puncte la pauza mare, scor 44 – 39.

Diferența s-a mărit la șapte puncte după sfertul trei, dar timișorenii au avut o revenire de orgoliu în ultimele zece minute.

Până la urmă balanța s-a înclinat de data aceasta în favoarea noastră și CSU a învins cu 82-76, la capătul unei partide în care, cu excepția primului sfert, jucătorii sibieni au evoluat foarte bine.

CSU va juca în etapa viitoare în deplasare, cu campioana CSU Ploiești.

CSU Sibiu:

Gruev 17, Griskenas 1, Jenkins 12, Austin 23, Knutson 4, Crăciun 10, Aktas 1, Lee 14.

 

Perisic: Am învins una din cele mai bune echipe din campionat

”Sunt satisfăcut de rezultat. Am spus că este mereu o oarecare presiune pe jucători când evoluăm acasă. Am învins una din cele mai bune echipe din campionat și pentru asta sunt satisfăcut. Ne-a fost un pic frică acolo pe final, dar apoi am încercat să facem altceva și am reușit să învingem. Toate meciurile sunt dificile. Încă mai avem șanse pentru play-off dacă câștigăm următoarele șase din șapte meciuri rămase de disputat. Vreau să spun că băieții lucrează foarte bine la antrenamente. Poate ne-am revenit prea târziu, dar nu se știe. Suntem din păcate un pic prea departe de locurile pentru play off. Nu este însă imposibil”.

Gruev: Orice este posibil. Încă mai sperăm să ajungem în play-off

Este o victorie foarte importantă pentru că încă mai credem că avem șanse pentru play off. Chiar dacă sunt mici, ele există și încă le mai avem. Trebuie să câștigăm totul acasă și în plus să aducem două victorii din deplasare. Apoi jucăm la CSU și poate dacă mai pierd și ei meciuri, putem să ne decidem soarta acolo la București. Dacă jucăm ca azi, sigur că avem șanse. Uitați-vă că Oradea a fost la un pas să piardă cu Timba Timișoara. Deci orice este posibil în campionat. Astăzi cred că am fost mai concentrați în ultimele minute, față de meciul din Cupă tot cu Timișoara, când nu am reușit să facem asta.

Sursa: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu