Trend-ul Harlem Shake a luat o amploare neaşteptată, în numai câteva zile. După ce elevi ai şcolilor din sibiu au dansat pe băncile clasei în care învaţă, tineri şi-au transformat camera în studio de dans sau cimitirul într-un loc pentru promovarea lui Dracula, Piaţa Mare se va tzransforma sâmbătă în cel mai mare loc în care s-a dansat Harlem Shake în România.

„Adunarea”iubitorilor de Harlem Shake s-a dat pe Facebook. Astfel, sâmbătă, de la ora 15, în Piaţa Mare, sunt aşteptaţi peste 1000 de dansatori Harlem Shake. Trebuie să se îmbrace în cele mai trăznite costume, şi neapărat, să nu întârzie, aşa cum este stipulat şi în regulile adunării, postate pe Facebook:

Regulile Harlem Shake:
1. Don’t be late. La 15:00 sa fii in Piata Mare.
2. !!!!! Dress up for the occasion!!!! Ia-ti cel mai traznit costum la care te poti gandi, cu cele mai nebune accesorii…totul e permis; de la baloane, sabi, cuti, sepci, masti, ochelari, saci, pelerine, umbrele..pana la pepeni, struguri, morcovi :)) costumele cele mai creative vor fi premiate (cu admiratia tuturor).
3. Sibiul fiind Capitala Bunelor Maniere semnele obscene, scenele de nuditate, injuraturile si alcoolul sunt interzise!!
4. Dance like there’s no tomorrow.
5. Enjoy 😀

 

Ultima oră

Comentariul meu