Dumincă se sărbătoreşete dragostea pur românească. Dacă de Valentine’s Day toată lumea îşi declară iubirea, de Dragobete afirmaţia se poate întări. Aşa că duminică,  luaţi-vă iubita sau iubitul de mână, şi faceţi o căsătorie de probă în Galeria Carrefour.

La fel ca de Valentine’s Day, căsătoriile vor fi valabile 24 de ore, fiind un test numai bun pentru cei care doresc să facă pasul…pe bune. Aşa că duminică, de la ora 13, în Galeria Carrefour, îndrăgostiţii îşi pot uni destinele…de probă.

De această dată însă totul va fi făcut în cel mai pur stil românesc. Însurăţeii se vor căsători în haine tradiţionale, oferite de organizatori. Şi pentru ca momentul să fie de neuitat, cei care fac marele pas vor primi cadou un set de fotografii din timpul ceremoniei, dar şi verighete şi flori.

Şi dacă sunt cu adevărat norocoşi, iubăreţii pot câştiga un week-end la Casa Turiştilor în Păltiniş, una din cele 10 căni personalizate cu inimioare și unul din cele 5 torturi sub formă de inimioară.

Şi o nuntă încheiată româneşte se sărbătoreşte la fel, tradiţional, cu mâncare preparată în Mărginimea Sibiului. La sfârşit de săptămână la Carrefour are loc Târgul de Produse Tradiţionale.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu