La auzul că cei patru suspecți de crimă au fost capturați de poliție, aproximativ 50 de colegi ai taximetristului ucis, s-au strâns în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu și au fost la un pas să îi linșeze pe făptași în momentul în care aceștia au fost scoși pentru a fi transferați în arestul poliției.

Taximetriștii spun că se tem acum foarte mult pentru viața lor.

”Am venit să vedem cu ce motiv. Cu ce i-a deranjat un om de 63 de ani ca să îl omoare. Că mai ziceai dacă era un tânăr taximetrist de 25 – 30 de ani. Da un om la 63 de ani. S-au apucat să îl omoare”, a spus un taximetrist prezent la fața locului.

”Suntem total neprotejați. Ne expunem la tot felul de riscuri. Nu se poate așa ceva. Ieșim cu frică pe trasee. S-ar putea ca pe viitor să renunțăm la toate cursele în afara orașelor” a mai spus un alt taximetrist.

Pentru faptele lor cei patru tineri riscă acum să facă închisoare pe viață sau de la 15 la 25 de ani. Încadrarea este de omor calificat și deosebit de grav și tâlhărie.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Adevarul ca Taximetristi sunt prea increzuti pe strazile Sibiului si nu numai ….. Condoleante familiei . Bravo Politia Sibiana