Ora de Sibiu te invitat la concurs. Am pus la bătaie trei invitații duble la spectacolul ”Variațiuni Enigmatice”, din data de 20 februarie, de la ora 19.00 la Casa de Culutură a Sindicatelor.

Pentru că știm că sibienii sunt mari ”devoratori” de teatru, Ora de Sibiu a lansat un concurs la care se pot câștiga invitații la piesa de teatru a celor de la Nottara din București.

Tot ce trebuia să faci era să intri în concurs pe pagina noastră de Facebook, să dăi share la fotografia concursului și lasi un comentariu prin care să ne convingi de ce vrei să mergi la ”Variațuni Enigmatice!”. Succes!

Ioana Vlad, Anna Ioana (Anamaria Cojocariu) și Mihai M Mihai  au participat la concurs și au câștigat câte o invitație dublă la spectacolul de miercuri seară!

Despre Variațiuni Enigmatice

O piesă despre doi bărbaţi total diferiţi şi despre două viziuni diferite asupra iubirii. O poveste despre un scriitor celebru şi un provincial aparent banal, care au în comun nimic altceva decât iubirea pentru aceeaşi femeie. Femeie care apare, pentru fiecare dintre cei doi, într-o ipostază total diferită.

Alexandru Repan îi dă personajului său, laureat al premiului Nobel şi retras acum pe o insulă pustie, un aer de enervantă superioritate, de exagerată aroganţă. Un scriitor blazat, un scriitor ce nu crede în modelul banal de iubire, ce preferă să ia femeile pentru ce sunt, şi să le părăsească pentru ceea ce nu sunt.

Mircea Diaconu pe de altă parte, este însă un om obişnuit. Un om simplu, banal poate, un personaj gri, uşor ezitant, mereu umil în faţa marelui scriitor. Dar, mai ales, un personaj teribil subestimat, de la bun început.

Informații despre acest spectacol precum și legat de prețurile biletelor, puteți obține informații la numărul de telefon 0743.914.096.

 

Ultima oră

Comentariul meu