Înțelepciune, noroc și prosperitate. Acestea sunt lucrurile de care pot să aibă parte cei care ating o reptilă în Anul Șarpelului în care suntem conform calendarului chinezesc. O expoziție de reptile vii de la Sibiu, oferă vizitatorilor șansa de a mângâia la propriu mai mulți șerpi inofensive.

Expoziţia de reptile vii, de la Sibiu oferă vizitatorilor posibilitatea ca doritorii să poată să şi atingă şerpii neveninoşi, complet inofensivi, precum cei de la circ. Oamenii vor sa atinga șerpii pentru că acum, când am intrat de câteva zile în anul şarpelui, se spune că cei care ating un şarpe devin mai în primul rând mai înţelepţi şi norocoşi.

”Acum că de puțin timp am intrat în anul șarpelui după calendarul chinezesc, sigur se spune că cei care ating un șarpe devin mai înțelepți și mai norocoși. (..) sunt în special copiii care sunt mai deschiși ca să atingă astfel de animale. Sigur se poate să fie mai norocoși și mai înțelepți!”, spune Moise Isandru, organizator al expoziției de reptile vii de la Casa Albastră din Sibiu.

Vizitatorii pot admira pitoni  uriaşi de peste 5 metri, şopârle rare, crocodil, iguane,boa, cobre, şerpi cu clopoţei, vipere, dar şi tarantula şi scorpioni. Majoritarea celor care treg pragul expoziției își iau  inima în dinți și mângâie chiar și pentru câteva secunde undele din exemplarele care sunt inofensive.

”E o reacție mai ciudată așa. E o senzație mai ciudată. Chiar nu știu ce să zic. Știu că e Anul Șarpelui. E continuarea anului Dragonului din câte am înțeles. Sper să îmi aducă noroc. Sincer să fiu nu mă omor după reptile. Este mai mult o curiozitate, dar sunt ok! Da. Normal că sper să îmi aducă noroc!”, a spus un tânăr care a mers să viziteze expoziția.

”E foarte tare senzația. E foarte tare. Nu e rece. Sunt foarte calzi. Adică are temperatura normală.Un pic de frică am avut. Trebuie să îmi aducă noroc. Trebuie! Prosperitate, noroc, bani.. De toate! Fericire, sănătate! E o senzație unică. Este ceva acolo…” a spus o tânără, imediat după ce a atins unul din șerpii neveninoși.

Și pentru că interesul pentru atingerea șerpilor neveninoși este destul de mare, organizatorii expoziției au decis să ofere ca bonus gratuit această posibilitate tuturor vizitatorilor care doresc dă facă acest lucru.

YouTube video

VIDEO: NOISE MEDIA

Ultima oră

Comentariul meu