Politistii din Brasov l-au cautat pe barbat inca de ieri, cand a fost dat disparut de sotia sa. L-au gasit sambata dimineata, la granita dintre judetele Sibiu si Basov, la 30 de kilometri de Fagaras.

Barbatul, de 63 de ani, a fost gasit mort, in masina pe care lucra. “Joi spre vineri noaptea a anuntat ca pleaca pana la Fagaras, dar nu a lasat date despre clienti. Apoi nu am mai putut lua legatura cu el”, povesteste una dintre dispecerele firmei de taximetrie. Femeia mai spune ca masina a fost abandonata pe un camp, iar niste ciobani au vazut ca din autoturism au plecat doi barbati si o femeie. “Asa ni s-a spus, ca acei ciobani au vazut ca nu a mai venit nimeni la masina dupa o zi, s-au dus sa vada ce e cu ea, si l-au gasit pe colegul nostru in portbagaj, injunghiat”.

Barbaul fusese dat disparut ieri, de catre sotia lui. “La IPJ Sibiu s-a primit o sesizare de la sotia barbatului, cum ca acesta disparuse si nimei nu a mai putut lua legatura cu el. Barbatul a fost dat in cautare”, spune Anca Bloanca, purtator de cuvant al IPJ Sibiu.

Cercetarile se fac de catre politistii din Brasov si Sibiu, sub indrumarea procurorilor criminaisti din abele judete.

Taximetristul lucra la firma 953 de peste 15 ani.

Ultima oră

Comentariul meu