Primarul Sibiului, Klaus Iohannis nu este de acord în ceea ce priveşte unele intenţii ale USL-ului de a încerca din nou să îl suspende pe preşedintele României şi crede că acest lucru ar fii inoportun în acest moment.

„Când aud de suspendarea preşedintelului, îmi amintesc de bancul acela cu ursul şi cu vânătorul.. Nu cred că e bună. Nu cred în aşa ceva. Cu siguranţă că îşi va încheia mandatul şi nu văd acum piedici semnificative să nu îl încheie. Nu cred că ar fi oportună în momentul acesta o suspendare. (..) Oportunitatea politică nu m-i se pare dată acum pentru suspendare.

Tot azi, edilul şef al Sibiului şi-a arătat şi dispreţul faţă de faptul că parlamentarii condamnaţi cum este şi cazul lui Gigi Becali, pot să rămână în continuare să reprezinte electoralul în Parlament.

„Eu cred că legislaţia poate fii îmbunătăţită. Mie personal mi-ar displace să fiu reprezentat în Parlament de o persoană cu o condamnare penală, indiferent că e cu suspendare sau executare. Părerea mea. Persoane cu condamnări nu au ce căuta în parlament şi punct”, a spus Iohannis.

Ultima oră

Comentariul meu