„Make LOVE, not WAR!”este sloganul Crucii Roșii Filiala Sibiu cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Voluntarii Crucii Roșii Filiala Sibiu, au pregatit o seara speciala cu  muzica live, band-ul fiind format din voluntari ai Crucii Rosii Sibiu si pentru cuplurile ce vor participa la acest eveniment am pregatit casatorii pentru o zi, cuple-quizz, piese de teatru si multe alte surprize.

„Crucea Roșie Filiala Sibiu în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Sibiu si cu gazda noastra, Bohemian Flow, promoveaza o viața sexuală sănătoasă. Am incercat sa profitam de aceasta ocazie si sa promovam ziua „Make LOVE , not WAR” prin programul @ltfel al Crucii Rosii Filiala Sibiu, program ce promoveaza educatia pentru sanatate, creat special pentru tineri si care se refera la o viata echilibrata si sanatoasa incluzand aici si subiectele tabu, gen educatie sexuala”, spune Raluca Morar de la Crucea Roşie.

Desii sloganul coincide generatiei hippie din 1960, adevaratul sens inseamna ca dragostea si o viata sexuala sanatoasa e mai buna decat razboiul. Nimeni nu a murit din prea multa dragoste.

Combinand acest program cu unul din principiile Crucii Rosii, Umanitate, am creat acest eveniment, promovand atat valorile umanitare cat si o viata sexuala echilibrata. Desi subiectul abordat pare noncorformist,  felul in care vom sarbatori este unul mai degraba conformist.

Crucea Roșie Română Filiala Sibiu, cu sprijinul Direcției pentru Sănătate Publică Sibiu, va oferi prezervatie tuturor participanților la eveniment.

Voluntarii Crucii Roșii Filiala Sibiu  impreuna cu Bohemian Flow Pub, parteneri ce promoveaza arta si libera exprimare, au pregatit o seara speciala cu  muzica live, band-ul fiind format din voluntari ai Crucii Rosii Sibiu si pentru cuplurile ce vor participa la acest eveniment am pregatit casatorii pentru o zi, cuple-quizz, piese de teatru si multe alte surprize.

Cu scopul de a promova tinerele talente din Sibiu, cu ocazia Sf. Valentin, Bohemian Flow ofera posibilitatea voluntarilor Crucii Rosii Sibiu de a performa pe scena din incinta barului, cu o piesa de teatru si un concert LIVE, in această seară incepănd cu orele 19.00.

 

Ultima oră

Comentariul meu