Cele mai stralucitoare flori de mina, zeci de tipuri de cristale, pietre semipretioase de o frumusete rara,  sute de modele de bijuterii,  originale obiecte de decor. Toate acestea  timp de 3 zile , intre 22 si 24 februarie, in  Galeria Promenada Mall din Shoping City Sibiu.

Mineral Expo Sibiu este  deschisa publicului intre orele 10.00- 22.00, expozitia  propunandu-si sa ofere vizitatorilor prilejul de a se familiariza cu toata gama pietrelor semipretioase, citrin, cuart, opal, ametist, a celor pretioase, topaz, rubin, safir, smarald, diamant. Zeci de expozanti din tara si strainatate vor expune cristale pline de  caldura,frumusete, stralucire dar si bijuterii originale create cu  pasiune.

Cristalele au puterea de a dirija fluxurile energetice care ne patrund prin corp. Vechi de sute de mii sau chiar milioane de ani, pietrele pretioase si semipretioase emit vibratii energetice uniforme. Acestea sunt capabile sa mentina o incarcatura  puternica, intarind puterea de vindecare umana.

“ Prin frumusetea florilor de mina expuse vom incerca sa aducem primavara la Sibiu. Cu o floare nu se face primavara, cu un cristal da! Ne dorim ca Mineral Expo  sa fie cel mai potrivit prilej pentru achizitionarea de cadouri cu ocazia Dragobetelui sau a zilelor de 1 si 8 martie.”  Francisc Covaci –Organizator Mineral Expo Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu