Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris a vorbit miercuri la Sibiu despre potențialul turistic al județului nostru și despre faptul că România devine o destinație favorită a turiștilor britanici.

”Eu sunt în Sibiu pentru a dezvolta relațiile comerciale între firmele britanice și cele de aici din Sibiu și România, în mod deosebit în sectorul turismului fiindcă Sibiul este o destinație preferată a turiștilor britanici și cred că avem un potențial mare pentru a dezvolta acest sector aici.

Eu cred că România a devenit interesantă din ce în ce mai mult pentru turiștii britanici. România oferă mult pentru un turist britanic. Turistul birtanic este un om activ și un om care vrea să afle mai mult despre cultură, despre Europa. Eu cred că România are un patrimoniu superb și foarte interesant pentru turiștii britanici”, a spus Martin Harris.

 

Harris: România are ceva ce restul Europei a pierdut

Ambasadorul din Marea Britanie crede că frumusețea țării noastre este unică în lume și înțelege perfect de ce prințul Charles s-a îndrăgostit așa de tare de țara noastră.

Eu cred că România are un patrimoniu foarte important la nivel european și trebuie să îl păstreze pentru viitor și pentru turism și dezvoltarea României. Eu cred că cu adevărat prințul Charles este un ambasador foarte bun pentru România pentru că el are o pasiune pentru România și înțelege foarte bine valorile care sunt aici în România și care practic sunt unice acum în Europa. România are ceva ce restul Europei a pierdut: Păduri virgine, un peisaj foarte frumos, o viață tradițională… Acestea sunt avantaje superbe pentru dezvoltarea turismului în viitor!”, a mai spus Martin Harris.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu