Suporterii sibieni s-au mobilizat puternic în prima lună de la anunţul înfiinţării noii echipe de fotbal LSS Voinţa Sibiu – prima din România înfiinţată de o asociaţie de suporteri. Bugetul necesar intrării în returul Ligii a IV-a din martie este aproape să fie realizat doar din cotizaţiile membrilor.

Fanii sibieni au realizat certificate de membru fondator personalizate pentru fiecare dintre cei 98 de susţinători care au achitat cei 30 de lei ca prim fond pentru bugetul echipei. Oricine poate deveni membru fondator al LSS Voinţa Sibiu achitând o singură dată suma de 30 de lei pentru care va primi un certificat de membru fondator personalizat. Tot ce trebuie să faceţi este să trimiteţi un e-mail la lssvointasibiu@yahoo.com cu titlul “30 de lei” în care să precizaţi numele, prenumele şi numărul de telefon, urmând a fi contactaţi de reprezentanţii LSS Voinţa. Suportul echipei poate însemna şi completarea formularului 230, 2% din impozitul pe venit, către Asociaţia Liga Suporterilor Sibieni sau donaţii în materiale, reprezentând mingi, echipament, veste pentru antrenament, etc.

Sprijin de la foşti jucători ai Voinţei sau suporteri din afara ţării

Între membrii fondatori ai LSS Voinţa se regăsesc mai mulţi foşti jucători „alb-verzi” printre care Marius Zăvoi sau Daniel Tătar, dar şi suporteri sibieni care locuiesc în Grecia, Irlanda, Anglia sau Germania. LSS Voinţa Sibiu este prima echipă de fotbal din România înfiinţată de o asociaţie de suporteri, în anul 2013, având ca scop principal promovarea valorilor unui fotbal curat, onest şi reactivarea pasiunii şi a bucuriei meciurilor jucate pentru spectatori. Înfiinţarea acestei echipe înseamnă dorinţa comună a suporterilor sibieni de a reveni din plăcere la stadion pentru o echipă care să îi reprezinte şi să continue tradiţia de peste 100 de ani a fotbalului de pe Cibin.

 

Ultima oră

Comentariul meu