Spectacol inedit pe schiuri la Păltiniș. Zeci de copii și tineri s-au înscris la un carnaval la care obișnuitul costum sport pentru sporturile de iarnă a fost înlocuit cu ținute care mai de care mai speciale sau mai bizare.

Ciobanul autentic, iepurașul cel roz, pirați, zâne, veverițe sau ursuleți, au putut fi văzuți alunecând pe schiuri sau pe placa de snowboard, la poate cel mai așteptat eveniment al iernii pe pârtiile din Păltiniș. Zeci ce participanți au ținut să se distreze pe pârtie și să etaleze și altfel de costumații. Toată lumea mândră de costumele purtate. Ciobanul autentic a fost ales ca fiind cel mai original costum al serii de carnaval.

După ce carnavalul s-a terminat, distracția s-a mutat la baza partiilor, acolo unde a avut loc un concert cu trupa Șuie Paparude și la care peste 1.500 de turiști și schiori au asistat. Toată lumea s-a distrat pe cinste.

”Da! Îmi place. Cum să nu. Foarte tare. Șuie sunt foarte tari. Nu am mai fost la concert pe pârtie. E super. E ok. E foarte bine. E tare. Îmi place. Da!”, a spus un tânăr în timp ce dansa pe muzica celor de la Șuie.

”E foarte tare. I-am mai prins și în Cluj. Sunt foarte tari. Concertul pe pîrtie e mult mai fain pentru că m-am dat înainte. Cea mai bună combinație. Merge foarte bine. Cel mai bine!”, a mai spus sibiancă venită la Păltiniș special pentru Șuie Paparude.

YouTube video

Seara de distracție s-a încheiat târziu în noapte, în apresichiul de la baza pârtiilor de la Arena Platos, cu o petrecere de after party.

VIDEO: NOISE MEDIA

foto: Arena Platos

Ultima oră

Comentariul meu