Un bărbat care a ameninţat angajaţii unei benzinării cu un pistol de jucărie a fost identificat şi reţinut de politistii sibieni. Este vorba de un tanar de 25 de ani din Scornicesti, judetul Olt.

În data de 08.02.2013, în jurul orei 22.35, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu, a fost sesizat pe apelul de urgenţă 112, despre faptul că, un bărbat, cu cagulă pe faţă, a intrat într-o staţie de benzinărie, situată în municipiul Sibiu, unde a ameninţat personalul angajat cu un pistol, a sustras banii din casierie şi a fugit.

În urma sesizării, echipa operativă şi toate echipajele mobile din teren alertate au reuşit într-un timp foarte scurt să prindă şi să identifice autorul, un bărbat în vârstă de 25 de ani, domiciliat în localitatea Scorniceşti, fără antecedente penale.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că pistolul folosit era unul de jucărie.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Autorul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

 

Ultima oră

Comentariul meu