Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu anunţă încheierea cu succes a procedurilor de servisare a computerului tomograf din cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie. Acestea au constat în înlocuirea unor părţi componente consumabile, care s-au defectat în urma uzurii survenite în timp.

Firma General Electric care se ocupă de servisare a  constatat defectul, apoi s-a realizat procedura de achiziţie a pieselor necesare. Costul acestora este de circa 400.000 de lei. Piesele au sosit în cursul zilei de joi 7.02 şi s-a trecut imediat la procesul de înlocuire, care s-a încheiat în aceeaşi zi la ora 22.25. În momentul de faţă, computerul tomograf este funcţional şi examinările au fost reluate după program normal.

„S-a acţionat cu promptitudine şi eficienţă ridicată, întrucât computerul tomograf este esenţial pentru buna desfăşurare a activităţii noastre. Ne exprimam satisfacţia faţă de rezolvarea cu rapiditate a acestei probleme”, a declarat doctorul Liviu Cotârlă, managerul spitalului.

În perioada cât computerul tomograf din cadrul Laboratorului Clinic de Radiologie a fost defect, examinările au fost efectuate pe vechiul computer tomograf, care este utilizat în astfel de situaţii şi care deserveşte cazurile urgente.

 

Ultima oră

Comentariul meu