Antrenorul lui CSU Atlassib Sibiu crede că meciul cu SCM U Craiova de sâmbătă, 9 februarie, de la ora 18.00, la Sala Transilvania, poate fi testul de maturitate al echipei sale, anuntă csusibiu.ro.

Miodrag Perisic a vorbit despre meciul pe care echipa sa îl dispută cu una din echipele care au avut un parcurs bun în acest campionat.

Antrenorul nostru spune că o victorie în această partidă este extrem de importantă pentru CSU Sibiu.

”Dacă ne uităm la echipa celor de la Craiova, putem spune că sun un grup valoros și au o echipă în care fiecare jucător știe ce are de făcut. În echipa asta se știe cine e aruncătorul cel mai bun, cine înscrie cele mai multe puncte. Au făcut o treabă foarte bună până acum în campionat, în acest sezon. Nu degeaba sunt în clasament acolo unde sunt acum. Poate nu sunt de primul loc sau de locul doi, dar cu siguranță pot spune că au o echipă foarte bună. Este foarte important pentru noi ca să câștigăm acest meci cu Craiova. Cred că jocul nostru este mai bun de la un meci la altul. Relațiile de joc sunt mai bune acum. Sper ca după victoriile cu Pitești și Dinamo, ne-am consolidat și mai mult jocul. O victorie cu Craiova ne-ar da încredere și mai mare în noi în continuare. Se poate spune că este și un test de maturitate pentru noi, acest meci de sâmbătă”, a spus Miodrag Perisic.

Se vând bilete

În altă ordine de idei, suporterii care doresc să cumpere bilete de intrare pentru meciul de sâmbătă, pot face deja acest lucru.

Biletele pentru partida CSU Atlassib Sibiu – SCM U Craiova s-au pus deja în vanzare la sediul CSU Sibiu din str. Rennes, nr. 2 dupa urmatorul program: miercuri și joi, între orele 8-16 si vineri între orele 8-13.

”În ziua meciului biletele se pot procura si de la Sala Transilvania incepand cu ora 16.30”, spune Horațiu Floca, director sportiv la CSU Atlassib Sibiu. Prețul unui bilet este de 10 lei în toate sectoarele. Excepție face sectorul VIP, acolo unde prețul este de 15 lei.

sursa: csusibiu.ro

 

 

Ultima oră

Comentariul meu