Liderul partidului Noua Republică, Mihai Neamţu, aduce critici dure actualei Guvernări al lui Ponta şi mai ales preşedintelui Senatului, Crin Antonescu. Acesta ia atacat dur pe liderii USL-ului înaintea începerii primei Adunări Naţionale a partidului pe care îl conduce şi a anunţat în premieră că Noua Republică va avea candidaţi la alegerile europarlamentare şi candidat pentru preşedinţia României.

Omul din fruntea partidului Noua Republică a spus la Sibiu că decizia de a stabili un candidat pentru alegerile de preşedinţie din România a venit datorită faptului că liderii USL-ului, Ponta şi Antonescu dezamăgesc tot mai tare e români. Mihai Neamţu spune că Antonescu nu are faţă de preşedinte al României.

„Noua Republica cauta in mod activ, in afara partidului, un candidat la functia de presedinte al Romaniei. Noua Republica crede ca Romania are nevoie de schimbare radicala de paradigma, ca Romania are nevoie de Steve Jobs al politcii, ca are nevoie de inovatie, de spectacol al inteligentei si al curajului si al caracterului si nu are nevoie de circ si de pseudo candidati, de oameni care nu au meserie si care au esuat in viata lor profesionala, de oameni care de altfel nu au parte de nicio recunoastere internationala atunci cand trebuie sa se prezinte fie cu un CV in care de preferat ar fii sa nu existe un plagiat, fie cu un manunchi de fapte, care de pilda in cazul domnului Antonescu lipsesc cu desavarsire. Noua Republica crede ca trebuie ca in Romania sa apara o alternativa reala cu oameni care nu au facut parte din sistemul acesta ticalosit, oameni care nu au facut parte din clientela politica corupta si pot sa reprezinte cu adevarat o surpriza”, a spus Mihai Neamţu.

Critici dure la adresa lui Ponta

La Adunarea Generală a partidului care are peste 30.000 de membrii, Neamţu spune că le va transmite celor 130 de reprezentanţi veniţi de la cele peste 30 de filiale judeţene din ţară, că trebuie oprită maşinăria mincinoasă a guvernării USL-iste.

„As spune ca Guvernul Ponta are din pacate.. Si-a propus o miza supra naturala. Aceea de a genera prosperitate prin impozite si taxe. De a genera locuri de munca printr-un lant de falimente in industria energetica, petrochimica sau metalurgica. Pentru ca aceste esecuri consecutive si in cascada sa produca eventual crestere economica este nevoie de un miracol care noi credem ca nu se va intampla sub zodia USL-ului. De aceea spunem tuturor celor care si-au pierdut speranta si care vad dimensiunea minciunii si a propagandei din perioada campaniei electorale sustinuta de catre USL, ca adevarata alternativa suntem noi cei care reprezentam o alta generatie”, a mai spus Mihai Neamţu.

Antonescu, făcut aproape incompetent

Reprezentantul de la Noua Republică a ţinut să condamne în mod public intenţia USL-ului de a da pe mâna lui Crin Antonescu, frâiele redactării unei noi constituţii. Acesta spune că liderul PNL, nu are nicio pregătire de specialitate pentru a superviza un astfel de proces.

„Este lamentabil faptul ca Partidul National Liberal il pune pe Gigi Becali în comisia în juridică și pe un om care nu are nicio pregătire academică, nici una în domeniul jurisprudenței, nici una în domeniul dreptului, nici una în domeniul folosofiei politicie, să monitorizeze acest proces de redactare a unei noi constituții. Este repet îngrijorător și șocant nivelul atât de jos la care s-a ajuns în zilele noastre, când vine vorba de recrutarea de profesioniști. România are nevoie de o nouă constituție, dar nu scrisă de Crin Antonescu și nici super vizată de domnul Dragnea”, a mai spus Neamţu.

Prima Adunare Naţională a celor de la Noua Republică continuă mâine cu ziua porţilor deschise, eveniment la care a confirmat se pare participarea şi Monica Macovei, cea care va sosi la Sibiu în jurul prânzului.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. In primul rand PDL nu a guvernat 8 ani, ci 4 ani in guverne de coalitie. In perioada 2004-2008 a existat guvernul Tariceanu. In al doilea rand, Mihai Neamtu nu a participat la viata politica inainte de 2012, in perioada in care spuneti ca se „alapta” la mamelonu portocaliu se afla in Marea Britanie unde sustinea un doctorat la King’s College London, cu o comisie de la Oxford University, in timpul in care Victor Ponta dadea „copy-paste” la Bucuresti.

  2. unde erau papagalii astia in timpul celor 8 ani de guvernare PDL? su.ge.au la mamelonul portocaliu iar acum k i-au intzarcat au inceput sa zbiere