Studenții Erasmus sosiți în urmă cu zece zile la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu au participat miercuri, 6 februarie, la un workshop de pictură găzduit de Casa de Cultură a Studenților.

Aproape 20 de studenți, veniți din Spania, Polonia, Cehia și Turcia și-au exersat talentul artistic în cadrul unui workshop coordonat de pictorița Bianca Crucean. Lucrările realizate, reprezentând unul dintre simbolurile Sibiului- Turnul Sfatului, îi vor însoți pe studenți la întoarcerea în tările lor natale drept o amintire a perioadei petrecute în România.

Până la sfârșitul lunii februarie, studenții străini urmează un curs intensiv de limba română ca pregătire pentru semestrul pe care urmează să-l înceapă în cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu. Totuși, Serviciul de Relații Internaționale și Programe Comunitare al ULBS a presărat în programul lor și o serie de activități de relaxare și socializare. Astfel, la începutul săptămânii viitoare studenții vor vizita Muzeul Civilizației Populare Tradiționale Astra, iar vineri, 15 februarie, vor participa la un Games’ Night- eveniment ce le va stimula competitivitatea si spiritul de fair-play.

 

Ultima oră

Comentariul meu