Iarna nu foarte aspră pare că vine în sprijinul sibienilor, care se pot aştepta ca lucrările de pe strada lor să se termine mai repede. Şi asta pentru că mai curând decât s-ar fi aşteptat, de luni, reîncep lucrările la străzi şi reţelele de utilităţi.

Locuitorii din Vasile Aron vor da nas în nas din nou cu muncitorii, începând de luni, pentru că se vor relua lucrările de modernizare ale cartierului. Strada Negoveanu va fi împărţită pe trei tronsoane, primul, cel dintre Semaforului şi prima alee de ieşire, se va închide de la 11 februarie. Aici se va lucra la reţelele de apă.

Lucrările la reţeaua de canalizare de pe strada Ecaterina Varga vor începe tot luni, 11 februarie, la fel ca şi lucrările la canalizare pe strada Lebedei şi cele de pe strada Oţelarilor.

Ultimul tronson de pe strada Octavian Goga va fi finalizat odată cu lucrările la reţelele de utilităţi. În această zonă circulaţia se va desfăşura pe o singură bandă.

Pe strada Turnului constructorul va începe luni lucrările la canalizarea pluvială, iar pe strada Ocnei se vor efectua racordurile gospodăriilor la noua canalizare pluvială.

Lucrările la Calea Poplăcii, cel mai mare şantier din acest moment, se reiau din data de 4 martie, pe tronsonul dintre Piaţa Sadu şi strada Valea Aurie. Aici se va aşterne stratul de piatră spartă şi se vor monta bordurile.

Până atunci însă, de săptămâna viitoare se va lucra pe panta Cristianului pentru racordarea Căii Poplăcii la reţeaua de canalizare pluvială. Astfel, timp de aproximativ 30 de zile, pe panta Cristianului, în dreptul străzii Drăguşanu, se va circula pe o singură bandă, dinspre strada Maramureşului spre strada Avrig. Pentru coborârea dinspre strada Avrig se va folosi strada Jina.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu