Mildon Ambres privește cu încredere partida de sâmbătă dintre CSU Atlassib Sibiu și SCM U Craiova. Jucătorul american este încântat de ceea ce a găsit la Sibiu, anunta csusibiu.ro.

CSU se pregătește intens înaintea meciului din 9 februarie, de la ora 18.00 de pe propriul teren cu SCM U Craiova.

Baschetbaliștii pregătiți de Miodrag Perisic speră să obțină în acest meci a treia victorie consecutivă din acest retur, după cele cu Pitești și Dinamo din ultimele două partide jucate de jucătorii noștri.

Americanul Mildon Ambres spune că are așteptări mari de la acest meci.

”Îmi place totul aici în Sibiu. Orașul, antrenorul, echipa. Totul este ok pentru mine. Cred că ne-a luat destul de mult timp ca să reușim să ne omogenizăm. Cred că acum suntem ok și echipa este bine. Eu am mai jucat în România, în 2007 și cred că baschetul este mai bun decât atunci. Competiția este mai puternică. Mă aștept să învingem Craiova. Asta ne dorim de fapt cu toții. Să fim concentrați și să învingem”, a mărturisit acesta.

Se vând bilete

În altă ordine de idei, suporterii care doresc să cumpere bilete de intrare pentru meciul de sâmbătă, pot face deja acest lucru.

Biletele pentru partida CSU Atlassib Sibiu – SCM U Craiova s-au pus deja în vanzare la sediul CSU Sibiu din str. Rennes, nr. 2 dupa urmatorul program: miercuri și joi, între orele 8-16 si vineri între orele 8-13. ”În ziua meciului biletele se pot procura si de la Sala Transilvania incepand cu ora 16.30”, spune Horațiu Floca, director sportiv la CSU Atlassib Sibiu. Prețul unui bilet este de 10 lei în toate sectoarele. Excepție face sectorul VIP, acolo unde prețul este de 15 lei.

Sursa: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu