Nu găsiţi un loc de muncă în ţară? Dacă sunteţi calificaţi în domeniul hotelier, mai aveţi o şansă. În Germania, pentru că aici se caută oameni care să lucreze în marile hoteluri.

Sunt disponibile 80 de posturi pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (30 de posturi) şi bucătar(20 de posturi). Selecţia se va face în zilele de 4 şi 5 martie la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti. Până atunci însă, cei interesaţi trebuie să depună dosarele la sediul AJOFM Sibiu, unde se adresează consilierului EURES.

Sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experienţă în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană ( nivel B1/B2). Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna aprilie 2013. Salariul oferit este de 1720 euro brut/lună pentru ospătar, 1750 euro brut/lună pentru barman şi 1720-2100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţa profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 de ore /săptămână, cu posibilitatea efectuării de ore suplimentare.  Cazarea este asigurată de angajator contracost, iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabilă sau pe cont propriu.

Actele necesare pentru înscriere sunt:

-cerere tip (se completează la sediul agenţiei);

-copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

-CV model Europass în limba germană;

-cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale ( termen de valabilitate 6 luni);

-adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea “Apt pentru muncă”.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu