Bărbatului i s-a făcut rău în bazin şi a fost scos în stare de inconştienţă din acesta. Omul a fost transportat în stare critică la URGENŢĂ la Spitalul Judeţean Sibiu.

Un bărbat de 62 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce i s-a făcut rău în bazinul de înot de la Baia Populară Neptun.

Omul înota, iar la un moment dat i s-a făcut rău, iar angajaţii de acolo au chemat SMURD-ul. Bărbatul a fost scos în stare de inconştienţă din bazin. Medicii l-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Sibiu.

„Pacientul este un bărbat de 62 de ani. Este în stop cardio respirator şi este resuscitat în aceste momente. Starea lui este critică”, a spus pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt la Spitalul Judeţean Sibiu.

Revenim cu detalii!

UPDATE

Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 13.30 și a fost confirmat de municipalitate.

”Omul înota în bazinul mai mic de la Baia Populară Neptun. Supraveghetorul și-a dar seama că este ceva în neregulă cu acesta și a sărit în apă să îl ajute. A fost scos din bazin și pentru că era în stare de inconștiență, a început efectuarea manevrelor de resuscitare. La fața locului a sosit după aproximativ 5 minute un echipaj SMURD, care a preluat cazul”, a explicat Mirela Gligore, purtător de cuvânt la Primăria Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu