Fie că au furat în acest sfârşit de săptămână sau în ultimele patru luni, cei mai mulţi dintre hoţi au fost prinşi de poliţişti. În cea mai mare parte prejudiciile su fost recuperate, şi de acum încolo, cei păgubiţi spun că vor fi mult mai atenţi la avutul lor.

Au furat din supermarket-uri

Nici măcar duminica hoţii nu au luat o pauză de la activităţile cu care s-au obişnuit. S-au gândit probabil că este o zi aglomerată în magazine şi nimeni nu o să îi observe, aşa că supermarket-urile au fost cea mai bună opţiune pentru trei femei. Două dintre ele au furat produse alimentare în valoare de 173 de lei, iar din altă locaţie, o altă femeie a sustras produse cosmetice de 82 de lei. În ambele cazuri agenţii de pază ai magazinelor   le-au surprins pe femei şi au chemat imediat poliţia. Prejudiciul a fost recuperat, dar cele trei femei sunt cercetate acum pentru furt calificat.

La furat de pomi

Tot pentru furt sunt cercetate trei persoane din Avrig. Un tânăr de 24 de ani şi doi minori de 14 şi 15 ani au fost opriţi de poliţişti la ieşirea din localitatea Săcădate. Au fost luaţi la întrebări, pentru că în căruţă erau 34 de arbori care nu aveau acte de provenienţă. Cei trei fuseseră văzuţi de proprietarul pădurii de unde furaseră lemnul, care a anunţat poliţiştii. Tinerii sunt acum cercetaţi, iar lemnul le-a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Avrig.

Furturi vechi de patru luni

Au crezut că scapă nepedepsiţi, dar  legea le-a venit de hac. Doi tineri de 23 şi 19 ani din localitatea Hoghilag se află acum în arest preventiv după o vizită a poliţiştilor. Cei doi erau căutaţi pentru mai multe furturi din locuinţe, iar zilele trecute au şi fost găsiţi de oamenii legii. Aceştia au demonstrat că încă din luna octombrie cei doi tineri au intrat prin efracţie în şase locuinţe din Dumbrăveni şi Hoghilag, de unde au sustras mai multe bunuri. Poliţiştii cercetează acum toată activitatea hoţilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu