Spectacol total la Păltiniș în județul Sibiu. Cei mai buni schiori si snowboarderi din România s-au strâns sâmbătă aici la cel mai spectaculos concurs de trick-uri, unele dintre ele fiind la limita extremului.

Aproximativ 60 de concurenți, cei mai buni din țară au fost prezenți la startul Campionatului Național de Freestyle desfășurat la Arena Platoș. Concursul a avut loc în fun-parkul compus din șase platforme și aproximativ 20 elemente, de dificultate diferită. Vântul a pus și el umărul din plin la îngreunarea concursului, care a fost decalat cu două ore din această cauză. Concurenții au fost însă extrem de încântați de ce au avut parte.

”Am așteptat ceva. Ținând cont că am fost la antrenamente în decembrie, a trecut ceva timp de atunci. Obstacolele sunt bune… Sunt faine.. Tot parcul e foarte fain. Numai condițiile nu ne ajută. Mă interesează să văd ce fac tinerii. Nu sper să câștig, dar totuși vreau să fac ceva bine..”, a spus un concurent.

”Tare rău parcul. L-au făcut smecher. Cel mai mult îmi place qatrul acesta de la sfârșit de l-au făcut anul acesta. Obstacolele sunt ok. Sunt ca ”afară”. Da. Traseul e super ok. E și soare, frumos.. Sper să fie bine. O să încerc să câștig. O să fac tot ce pot. Sunt unii mult mai buni…”, a mărturisit un tânăr venit din București ca să participe la acest concurs.

Organizatorii celui mai spectaculos show pe snowboard și schiuri din România, au fost mulțumiți că participanții au venit în număr foarte mare la Păltiniș. Tocmai de aceea au și pregătit special obstacolele din fun park-ul care se întinde peste 500 de metri lungime.

”Este pentru a II-a oară când organizăm la Arena Platoș Campionatul Național de Floopstyle. Campionatul are trei etape. Prima etapă este la Arena Platoș. Avem un un număr record de participanți. Sunt 55 din toată țara.. Cluj, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Brașov, Sibiu… Nu număr foarte mare de participanți la toate clasele. Concursul este adresat atât schiorilor cât și snowboard-erilor. Avem un traseu foarte interesant. Un traseu frumos. Un fun park plin de elemente interesante. Kikere, balustrade, rainbow-uri. Arată foarte bine traseul..”, a explicat Cristina Badiu – organizator concurs.

YouTube video

VIDEO: NOISE MEDIA

CLASAMENT

Snowboard fete

  1. Ruxandra Brad
  2. Mihaela Zegrean
  3. Alessia Spagli

Snowboard groms

  1. Santiago Freinademetz
  2. Matheas Isalay
  3. Mihnea Groseanu

Snowboard baieti rookies

  1. Peter Almasi
  2. Septimiu Lupean
  3. Rudolf Udveri

Snowboard baieti adulti

  1. Vlad Voinescu
  2. Ilie Stupar
  3. Daniel Teodorescu

Ski Fete

  1. Sonia Dragan

Ski Groms

  1. Andrei Lupean
  2. Cristofor Barnu

Ski Adulti

  1. Alexandru Paul Les
  2. Bondo Virginas
  3. Stefan Mirescu

foto: hila.ro

Ultima oră

Comentariul meu