Primarul Sibiului a criticat Guvernul Ponta în ceea ce privește măsurile legate de bugetari si angajarea în sistemul bugetar. Iohannis crede că guvernul e lipsit de idei și nu aduce nimic nou și este dezamăgit din acest punct de vedere.

”Eu sincer m-am așteptat să apară o vizune dacă nu revoluționară, măcar diferită decât cea dinainte, în domeniul salarizării bugetarilor și angajării. Ori și aici nu vreau să spun că e bine sau rău. Pot doar să constat că abordarea este copy-paste cu ce am avut înainte. Deci nu se angajează. Dacă pleacă șapte se angajează unul. Nu se indexează salariile, nu se pot da stimulente, nu se pot da tichete. Măcar se putea merge pe o abordare.. Ok. Statul nu are bani. Treaba lui!. Dar cine are bani, ca de exemplu municipiul Sibiu. Poate să stimuleze angajații într-un cunatum mic că doar este vorba de ceva  simbolic. Sau poate să angajeze până la un maxim de X posturi. Ori această abordare este identică cu cea din guvernele Boc. Și atunci lumea mă întreabă unde e noutatea?”, a spus joi Klaus Iohannis.

Primarul Iohannis spune că deja aceste non-măsuri îi sperie și pe angajații din primăria Sibiu, iar mulți dintre aceștia se gândesc serios să părăsească sistemul bugetar.

YouTube video

”Încet încent avem probleme peste tot. Și dacă mai stăm un pic așa devine greu de controlat situația”, a mai spus primarul Sibiului.

VIDEO: NOISE MEDIA

Ultima oră

Comentariul meu