Primarul Sibiului s-a arătat deranjat de faptul că actuala Guvernare a pus județul din sudul Ardealului în coada alocărilor de la bugetul pe 2013 în ceea privește împărțirea sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale. Iohannis spune că nu se aștepta la o astfel de surpriză neplăcută din partea USL-ului.

”Probabil așa se vede județul Sibiu de acolo de unde se face bugetul. E un lucru interesant. Cât a fost domnul Botesch (FDGR) președinte la Consiliul Județean, timp de 8 ani, au fost în fiecare an voci care au susținut că este Forumul German și nu este nici cu puterea, nici cu opoziția și de aia nu primim bani și dacă ar fi și dacă nu ar fi. Acum iată că este ULS-ul și în loc să avem o creștere, avem o reducere. Cred că alții trebuie să explice lucrurile acestea. Eu doar le constat”, a spus joi, Klaus Iohannis.

Edilul sibian spune că nu s-a bucurat deloc când a văzut că Sibiul este codaș în ierarhia  împărțirii banilor pe județe și crede că și cei care au votat USL-ul la alegeri au avut aceeiași reacție.

YouTube video

”Eu sincer m-am așteptat să creștem în ierarhie și nu să scădem. Și probabil și cei care au votat cum au votat, au așteptat același lucru”, a mai spus Iohannis.

VIDEO: NOISE MEDIA

Ultima oră

Comentariul meu