Primăria Sibiu a început în anul 2004 un amplu program de modernizare a străzilor din municipiu, lucrările fiind finanţate din bugetul local şi din împrumuturile contractate de municipalitate.

Peste 200 de străzi au fost reabilitate din 2004 până în prezent, astfel că aproximativ 75% din străzile din Sibiu sunt în prezent asfaltate.

În 2013 vor intra în lucru încă 22 de străzi, dintre care 15 sunt de pământ. În plus, anul acesta vor fi contractate proiectele tehnice pentru 31 de străzi din următoarele cartiere:

zona Calea Poplăcii – Calea Dumbrăvii – Turnişor: Cindrelului, Bobâlna, Piaţa Rahovei, Doamna Elena Cuza, Cibinului, Toamnei, Castorului, Plugarilor, Colinei

zona cartier Terezian – Viile Sibiului: Petru Maior, Lăptăriei, Ecaterina Teodoroiu, Bujorului, Mureşului, Crişului, Gheţăriei, Traian Demetrescu, Viile Sibiului, Odessa

zona cartier Lupeni – Guşteriţa: Lamarc, Crinilor, General Aldea Sandu, Tohan, Petru Poni, Vânătorilor, Zorilor, Ciocârliei, Albinelor, Prometeu, Ceaicovski, Olteţului.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. E bine ca se misca lucrurile in directia asta. E cazul.
    Dar cartierul ‘Marmelada’ din zona Tereziani la care Pastile Cailor va fi asfaltat? Anul trecut era pe lista, acum minunea a disparut. Continua sa fie o mare groapa cartierul nostru… si lasat in uitare in continuare.