Aglomerație mare noaptea trecută într-un club din Sibiu. Aproximativ 20 de tinere s-au înscris în cursa pentru cel mai frumos bust. Până la urmă în finală au ajuns cinci concurente care s-au bătut pentru premiul cel mare în valoare de 500 de euro.

Participantele au avut de trecut de o preselecție, iar în finala avută loc mult după miezul nopții, au rămas cele mai bune. Au urmat trei probe la care fetele și-au etalat talentul și la dans și asta spre satisfacția publicului prezent, care a savurat la maxim fiecare moment.

Toate participantele au mărturisit că e prima dată când se înscriu la o astfel de provocare. Chiar dacă au avut emoții, până la urmă, la final concurentele au scăpat de inhibiții și s-au bucurat de experiența avută.[nggallery id=970]

Organizatorii spun că Miss Bust Sibiu va continua și în anii care urmează și asta tocmai pentru că evenimentul de noaptea trecută a avut succes, iar clienții s-au arătat mulțumiți de show-ul de care au avut parte.

Premiul cel mare a fost de 500 de euro și a ajuns la o domnișoară originară din București.

Petrecerea s-a încheiat târziu în noapte cei prezenți în clubul unde a avut loc concursul, dansând până în zori alături de concurentele participante.410″ frameborder=”0″>Your browser does not support iframes.

INTERZIS TINERILOR CU VÂRSTA MAI MICĂ DE 18 ANI

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu