video update pustai pleacă de la mediaş. a semnat pe doi ani jumate cu pandurii tg. jiu

UPDATE: Novatv.ro, a anuntat vineri seară că tehnicianul Cristian Pustai şi-a dat acordul de a prelua formaţia din Târgu-Jiu. Acesta va semna un contract valabil pe doi ani şi jumătate.

Cristian Pustai era până în această seară cel mai longeviv antrenor din Liga întâi, în condiţiile în care la începutul lunii martie ar fi împlinit şase ani pe banca Gazului Metan, formaţie pe care a preluat-o atunci când evolua în Liga a doua şi a reuşit să o aducă la un singur gol de grupele Europa League.

Marin Condescu l-a pus pe Cristi Pustai în fruntea listei de succesori ai lui Petre Grigoraş. Se pare că cele două părţi au ajuns la un acord, astfel că cel supranumit “profu’ de mate” se va ocupa de pegătirea Pandurilor, încă din această primăvară. Contractul se va întinde pe o perioadă de doi ani şi jumătate.

Rămasă fără antrenor după despărţirea de Petre Grigoraş, formaţia Pandurii Târgu Jiu ar putea da o adevărată lovitură în aceste zile.
Pe lista trupei gorjene s-au aflat Ioan Andone, Gigi Mulţescu sau Edi Iordănescu, însă ultma soluţia găsită de Marin Condescu este una cu adevărat surprinzătoare.
Totuși Pandurii Târgu Jiu se află în negocieri avansate cu cel mai longeviv antrenor din Liga 1, Cristi Pustai.
Preşedintele Pandurilor, Eugen Pîrvulescu s-a deplasat astăzi la Mediaş special pentru a discuta cu matematicianul Pustai şi cei doi au ajuns la un acord. Cei doi s-au întâlnit în jurul orei 10:30 şi acum pun la punct ultimele detalii ale înţelegerii.
Pe banca celor de la Gaz Metan din martie 2007, Pustai e în acest moment cel mai longeviv tehnician din Liga 1, însă pare decis să se despartă de trupa din Mediaş, după tur de campionat sub aşteptări.pustai

Horoba e supărat

Vestea că antrenorul Cristi Pustai ar putea pleca în această iarnă de la Gaz Metan la Pandurii l-a luat prin surprindere pe preşedintele ardelenilor, Ioan Horoba. Oficialul medieşean susţine însă că nu crede în această variantă şi că tehnicianul nu va schimba tabăra.

“Am auzit şi eu că domnul Pustai este dat aproape sigur la Pandurii. În mod normal, noi ar fi trebuit să fim primii care să aflăm, dar se mai întâmplă şi altfel. Eu ştiu doar că Pustai este la antrenament astăzi. Dacă vrea, Cristi Pustai poate pleca fără probleme, aşa cum şi noi îi puteam rezilia angajamentul dacă se punea problema. Dar nu cred că se va întâmpla aşa ceva, chiar dacă este tentant pentru orice antrenor să ajungă la o formaţie care se bate la primele locuri. Mi-ar părea foarte rău să ne despărţim de domnul Pustai. Dânsul mai are nişte probleme, câte ceva de corectat. La un moment dat, din cauză că este mai sensibil, a fost la un pas să renunţe la Gaz Metan, dar altfel nu s-a pus problema să îl dăm noi afară”, a spus Horoba la DigiSport.

YouTube video

sursa: prosport.ro, video: novatv.ro

Ultima oră

Comentariul meu