se caută sibieni pentru joburi la recoltat căpșuni în spania. vezi cum te poți înscrie!

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu informează sibienii că la solicitarea angajatorilor spanioli, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă  va  organiza  în perioada 09-11.01.2013  la Craiova  judeţul Dolj, o selecţie pentru persoanele care doresc să ocupe un loc de muncă în sectorul agricol din Spania la culesul căpşunilor care deţin/sau nu NIE ( Număr de Identificare Străini).  

Sunt solicitate  atât femei cât şi  bărbaţi apţi pentru munca la câmp, nu se solicită experienţă dar munca anterioară într-o fermă consituie avantaj. Durata contractelor de muncă este  de aproximativ 3 luni în perioada   martie  – mai 2013. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / în 6 zile/ 39 de ore pe săptămână. Salariul oferit este de 38,63 euro brut /zi. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 83,73 euro asigurare medicală. Cazarea este oferită de către angajator. Transportul către locul de muncă se face  cu autocarul, costul unui drum în jur de 95 de euro şi se decontează de angajator la plata ultimului salariu.capsuni

Persoanele interesate  trebuie să se înregistreze în evidenţele ANOFM  la sediul AJOFM Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, cam. 440 et. IV, tel. 0269/210882 int. 119; 0269/237719; fax 0269/230089 iar actele necesare pentru înscriere sunt urmatoarele:

– copie BI./CI  sau copie paşaport cu valabilitate de minim şase  luni;

– CV model  EUROPASS;

– cazier judiciar în original care să ateste că nu aveţi  antecedente  penale

(termen de  valabilitate şase luni) ;

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea ,,clinic sănătos”;

– o poză tip paşaport.

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu