Primarul Sibiului îl contrează din nou pe premierul Ponta. Acesta crede că bugetele locale o duc mai bine cu o cotă unică de impozitare, decât cu una progresivă, aşa cum îşi doreşte primul ministru al României.

Declaraţia a fost făcută chiar azi de către primarul Sibiului, Klaus Johannis. Acesta este de părere că modificarea sistemului de impozitare în România ar aduce deservicii bugetelor locale.

Primarul Sibiului crede că nu alt sistem de impozitare ar aduce mai mulţi bani la buget, ci un climat politic stabil şi un sistem legislativ previzibil, care să atragă investitori, conform provincianews.ro.

”Eu am fost din capul locului adeptul unei impozitări de tip FLAT, deci pentru toată lumea la fel. Personal nu agreez impozitarea progresivă, dar aceasta este hotărârea altcuiva. Agreez FLAT, fiindcă din experiența altora dă rezultate mai bune”, a spus joi Klaus Iohannis.

Aceasta nu este prima nemulțumire arătată în public de Iohannis. Edilul Sibiului l-a atacat luna trecută pe Ponta și pentru că nu s-a  ținut de promisiunea făcută în legătură cu construirea unui spital regional de urgență la Sibiu și asta după ce premierul s-a angajat public că va face acest lucru.

Ultima oră

Comentariul meu