„VOCEA ROMÂNIEI” va fi desemnată diseară, începând cu la ora 20.30, în direct la Pro TV.  Cristi Nistor, Vizi Imre, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola, cei patru concurenţi rămaşi în luptă, se vor duela pentru titlul de „VOCEA ROMÂNIEI”.

Cei patru finalişti – Tibi, Vizi, Julie şi Cristi – au pregătit multe momente speciale în dorinţa de a-i convinge pe cei de acasă că au toate atuurile pentru a deveni „VOCEA ROMÂNIEI”. Ei vor cânta în duet cu antrenorii lor, în duet cu o vedetă, dar şi singuri. Tibi, finalistul lui Smiley, are deja propria lui piesă, compusă de antrenorul său, pe care o va cânta în premieră în seara marii finale. Surprize vor veni şi din partea celorlalţi antrenori, aşa că vom vedea un concert extraordinar, la care participă cele mai bune voci din ţară.

În semifinala concursului „Vocea României”, au fost eliminaţi Silviu Paşca, din echipa lui Smiley, Laurian Manta, din echipa lui Horia Brenciu, Feli Donose, din echipa lui Marius Moga şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei.

 

Ultima oră

Comentariul meu