E Crăciunul, suntem fiecare cu familia sau cu cei dragi, sau singuri cu televizorul dar fiecare ne-am dorit ceva de la aceste sărbători. Unora visele ni s-au împlinit, alții visăm în continuare. Ora de Sibiu vă propune următorul joc de Crăciun, pentru care la final vom oferi un premiu surpriză!

Haideți să spunem fiecare ce cadouri am primit de la Moș Crăciun sau de Crăciun, ca să vedem ce le mai aduce Moșul sibienilor. Jocul se încheie de Anul Nou, când vom trage la sorți unul dintre răspunsurile primite în comentarii pe site sau pe Facebook. Premiul va fi o surpriză. Ce vă dezvăluim este că acesta va fi un fel de cec în alb!

Așadar, bombardați-ne cu listele de cadouri primite! 

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. Anul acesta, de Craciun, am primit cadou de la Mos Craciun un pachet cu multe dulciuri si o sampanie. HO HO HO!!! La multi ani 2013!

  2. Cu drag anul acesta, l-am primit pe Moşu’ cu o ciocolată cât plasa de mare, numai bună de savurat lângă bradul de Crăciun şi un film bun (fiind vorba de ciocolată, sharing-ul nu se aplică în cazul meu) şi un pulover, să mă ajute să înfrunt frigul şi gerurile ce ameninţă să se năpustească asupra noastră. La mulţi ani!