Cu câteva zile înainte de venirea lui Moș Crăciun, Google lanseaza pagina web în care putem vedea traseul pe care va merge moșul ca să-și împartă cadourile.  Traseul moșului se poate vedea folosind și aplicațiile  Android, Google Earth, în profilul Google Plus și printr-o extensie Google Chrome. 

 Google  s-a alăturat spititului sărbătorilor de Crăciun cu diferite aplicații. Serviciul său de hărți, considerat drept una dintre cele mai bune instrumente de geolocație din lume este ghidul princiăpal al tuturos celor ce vor să vadp sau să le arate copiilor lor pe unde merge Moș Crăciun cu cadourile.

În Ajunul Crăciunului, vă vom prezenta în premieră tabloul de bord al lui Moș Crăciun: tehnologia care-i pune în mișcare sania în timpul călătoriei în jurul lumii. Această informație specială ne-a fost trimisă de unul dintre numeroșii elfi programatori ai lui Moș Crăciun, care muncesc din greu la Polul Nord ajutându-l pe Moș să se pregătească pentru ziua cea mare. Cu tabloul de bord al lui Moș Crăciun – reprezentând cele mai recente și mai avansate evoluții în tehnologia Hărți Google și în inginerie a săniilor – veți putea să-i urmăriți traseul în jurul lumii. În plus, aflați câte ceva despre unele locuri în care poposește Moșul pe drum- este mesajul cu care sunt întâmpinați cei care intră pe pagina Pe urmele lui Moș Crăciun” pentru a-l urmări.pe urmele lui moș crăciun 2012-12-19 21-48-58

Utilizatorii pot vedea în fiecare moment unde este Moș Crăciun, prin intermediul imaginilor furnizate de Google Earth, combinate cu localizarea exactă a diferitelor sale opriri în jurul lumii. Informațiile por fi împărtășite cu amicii de pe Google Plus, Facebook sau Twitter.   Aplicația Santa Tracker este disponibilă de asemenea ca o extensie a Google Chrome.

Până ajunge Moșul la ei, utilizatorii se pot distra cu diferitele jocuri online gratuite de pe Google, cum ar fi să încarce carele trase de reni, cu cadouri.  JOACĂ AICI!

Moș Crăciun dă și telefoane gratuite pentru tine,m dar doar dacă vrei să suni pe cineva din America de Nord. SUNA AICI!

 

Ultima oră

Comentariul meu