un timișorean a tâlhărit o femeie în apropiere de gara din tălmaciu

S. Cristian, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în judeţul Timiş, este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie după ce în data de 02.12.2012, în apropierea staţiei C.F.R. Tălmaciu i-a sustras unei femei un telefon mobil şi suma de 50 de lei.

Victima a sesizat fapta în dimineata zilei de 2 decembrie a.c., în jurul orei 0930, poliţiştilor din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu.

La momentul respectiv, fapta a rămas cu autor necunoscut însă în urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu, Poliţiei Orasului Tălmaciu şi Poliţiei Oraşului Sălişte, în data de 14 decembrie a.c., a fost identificat  S. Cristian, suspectat de săvârşirea acestei fapte.

Învinuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig şi Judecătoriei Avrig care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută  şi pedepsită de art. 211 alin. 2 lit. c şi alin. 2 indice 1 lit. b, pedepsită cu închisoare de la 7 la 20 ani.

Prejudiciul a fost recuperat şi  restituit părţii vătămate.

Cercetările în acest caz continuă.

 

Ultima oră

Comentariul meu