Opt concurenți dau tot ce au ei mai bun în semifinala Vocea României. Cei opt concurenţi care au ajuns în semifinală sunt: Silviu Paşca şi Tibi Scobiola, din echipa lui Smiley; Laurian Manta şi Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu; Feli Donose şi Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga; Cristi Nistor şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredane.

Fiecare semifinalist trebuie să facă un duet alături de un concurent din sezonul trecut al show-ului VOCEA ROMÂNIEI, de la Pro TV.

Primul care a intrat în concurs a fost Tibi Scobiola, care a cântat alături de Ştefan Stan piesa „Don’t let the sun go down on me” a lui Elton John şi George Michael.

„Mi-a plăcut. Să fii penibil şi fraier să nu aplauzi ceva frumos, ce conteaza că Tibi e la Smiley în echipă”, a comentat Horia Brenciu, în timp ce Marius Moga a adăugat: „Au fost două voci care au făcut spectacol”..

„Mă bucur că am decis să cântaţi piesa asta împreună, vi se potriveşte foarte bine. V-aţi completat unul pe altul, aţi dat dovada de prietenie pe scenă. Sper să ne mai bucuram de astfel de momente pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI”, a fost concluzia lui Smiley.

CUM A CÂNTAT TIBI SCOBIOLA

A urmat Laurian Manta, din echipa lui Horia Brenciu, care i-a surprins pe membrii juriului cu piesa „Mamma knows best”, cântată de Jessie J.

„Mi-a placut. Ai ars-o golaneşte asa, deşi cam virgin… Cu atâtea fete pe lângă tine, tu erai atent la noi”, a spus Smiley despre momentul tanărului de 16 ani.

ASCULTĂ-L AICI PE LAURIAN MANTA

A venit rândul lui Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei, a cântat în seara piesa „We are young”.

Juriul a fost unanim în a aprecia faptul că Ciprian s-a concentrat prea mult asupra modului în care interpretează piesa, fiind mai puţin comunicativ cu publicul.

PRESTAŢIA LUI CIPRIAN TEODORESCU

În schimb, prestaţia lui Vizi Imre, din echipa lui Marius Moga, a fost apreciată în unanimitate. El a cântat cu Oana Radu, fosta concurentă la Vocea României, piesa „Hotel California”.

„Eşti una dintre vocile României. Tu eşti un vulcan”, i-a spus Brenciu, părerea acestuia fiind împărtăşită şi de Moga.

„Eşti un artist”, i-a spus Loredana, în timp ce Marius Moga a menţionat: „Eu mă bucur că tu meriţi să stai pe scena asta. Muzica la tine vine de la Dumnezeu. Esti un om care traieşte muzica”.

CUM A CÂNTAT VIZI IMRE

Pe scenă a intrat Silviu Paşca, din echipa lui Smiley, care a cântat alături de Cătălin Dobre. Duetul celor doi pe piesa „Written in the stars” a impresionat juriul.

„Piesa asta a fost scrisă pentru voi”, a spus Brenciu, în timp Smiley a declarat: „De câte ori apari pe scena, faci spectacol. Tu eşti un spectacol şi te bucuri de muzică, pentru că e ceva nou pentru tine. Cei care sunt în branşă de mult timp pierd asta. Sunt sigur că vei avea un cuvânt de spus în industria muzicală.

PRESTAŢIA LUI SILVIU PAŞCA

A urmat o nouă concurentă din echipa lui Horia Brenciu, Julie Mayaya, care i-a impresionat pe juraţi cu melodia Arethei Franklin, „Natural Woman”. „Incredibil de frumos. Arăşi superb in seara asta. Un cântec dificil pe care l-ai facut să pară al tau”, i-a spus Loredana.

ASCULTĂ CUM A CÂNTAT JULIE

Fely Donose, din echipa lui Moga, a ales să cânte melodia Rihannei, „Diamonds”, prestaţia ei fiind apreciată. Cristi Nistor a încheiat prima serie a interpretărilor din aceastăn seară. El a cântat cu Dragoş Chircu „Corazon Espinado”.

CUM A CÂNTAT CRISTI NISTOR

Marea Finala VOCEA ROMÂNIEI va avea loc pe a doua zi de Crăciun, miercuri, pe 26 decembrie.

 

Ultima oră

Comentariul meu