Weekend-ul acesta ar trebui să fie unul extrem de important pentru noi toți. Sunt alegeri parlamentare și, teoretic, ar trebui să avem șansa să mergem la vot și să punem ștampila pe cei care MERITĂ să le dăm încrederea cuvenită.

Spun că AR TREBUI să fie așa din câteva motive, care pe mine mă pun serios pe gânduri dacă merită sau nu să îmi exercit dreptul de A VOTA. Nu fac politică. Nu vreau să fiu nici cu EL și nici cu EI pentru că nicio tabără nu îmi oferă nimic în afară de neîncredere, deziluzie, dezamăgire și mult circ politic. NU aș merge la vot pentru că NU am pe cine să votez..

Nici unul din candidații din Sibiu nu merită efortul meu de a merge până la secție și să îi dau votul de încredere. NU am găsit la NICIUNUL acel CEVA care să mă determine să îl votez.

NU știu dacă am dreptate, dar parcă nici nu vreau să ne întoarcem în timp, în perioada 2000 – 2004 când am simțit din păcate, cum NU trebuie să fie viața noastră a tuturor. NU spun nimănui să NU voteze, dar EU unul, nu am cu cine să votez. Așa că aș prefera mai degrabă să merg la schi și să privesc cum acolo, pe pârtia albă și curată, în total contrast cu politica locală și națională, tinerii se distrează, se recreează și nu își încarcă memoria cu aberațiile care se vor derula toată ziua de duminică, la TV, pe internet sau pe rețelele de socializare.

NU văd de ce aș fi măcar tentat să merg și să votez…Tu ce faci, duminică?

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Ar trebui sa militam pentru introducerea si la noi a ,,votului in alb”,un vot de blam acordat clasei politice .