Trei tineri, dintre care doi minori sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Suspecţii au fost identificaţi cu operativitate, la scurt timp după ce au tâlhărit un bărbat în vârstă de 88 de ani.

În dimineaţa acestei zile, în jurul orei 04.00, Poliţia Oraşului Agnita a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că N. Teodor, în vârstă de 88 de ani, a fost victima unei agresiuni. În locuinţa bărbatului au pătruns trei persoane de sex masculin, cu identitate necunoscută, fiind agresat fizic şi deposedat de bani.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de poliţişti din cadrul Poliţia Oraşului Agnita iar în urma activităţilor investigativ-operative desfăşurate cu celeritate, în mai puţin de două ore, suspecţii acestei fapte au fost identificaţi, fiind reţinuţi pentru cercetări.

„În fapt, din investigaţiile efectuate de poliţişti a reieşit că, cei trei tineri, respectiv P. Horia, în vârstă de 18 ani, împreună cu alţi doi tineri minori, toţi domiciliaţi în localitatea Agnita, au pătruns prin efracţie în imobilul victimei, l-au agresat fizic pe bărbat şi i-au sustras suma de 3.100 de lei şi un ceas de mână”, spune Luciana Baltes, purtator de cuvant IPJ Sibiu.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfăşurare.

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu