Sibiul îşi promovează oferta turistică de iarnă la Târgul de Turism al României

„Bucurii de iarnă în judeţul Sibiu” este tema cu care Consiliul Judeţean Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu (AJTS) își propun să atragă turiştii din capitală și agențiile de turism din întreaga ţară, prin participarea la Târgul de Turism al României.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 15-18 noiembrie 2012 la Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, fiind considerat drept cel mai important târg dedicat industriei turismului pentru sezonul de iarnă.

În acest an, oferta de iarnă a judeţului Sibiu a fost întocmită de către Consiliul Judeţean Sibiu, alături de Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, Muzeul ASTRA şi Centrele de Informare Turistică din Mediaş şi Avrig.Sibiul îşi promovează oferta turistică de iarnă la Târgul de Turism al României

„Prin participarea la Târgul de Turism al României ne propunem să creştem vizibilitatea paletei atractive de oferte turistice de iarnă ale judeţului Sibiu, să exploatăm platformă de contacte oferită de târg şi să ne fidelizăm vizitatorii şi partenerii tradiţionali. Totodată, urmărim şi să stabilim noi parteneriate pentru a reduce caracterul sezonier cu care se confruntă industria turismului în această perioadă” a precizat Ioan Cindrea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu.

La standul Sibiului vizitatorii vor primi diverse materiale de promovare a destinaţiei turistice judeţul Sibiu, iar ca noutate va fi oferită broşura Bucurii de iarnă în judeţul Sibiu, realizată în parteneriat cu operatorii cultural-turistici. Broşura conţine propuneri de activităţi, evenimente, tradiţii şi obiceiuri specifice Sărbătorilor de iarnă, precum şi oferte ale operatorilor turistici. De asemenea, vizitatorii Târgului de Turism vor avea parte şi de noua ediţie a broşurii Produse Tradiţionale, care invită la descoperirea ofertei gastronomice a judeţului nostru.

Ultima oră

Comentariul meu