Doi suporteri ai Gaz Metan Mediaş au interdicţie de intrare în stadion şi sunt avertizaţi public de jandarmi să nu încerce să intre la meciul care se va disputa mâine, între echipa locală şi CSMS Iaşi, anunta provincianews.ro.

Cei doi tineri, un băiat de 18 ani şi o fată de 17 ani sunt în baza de date a Jandarmeriei pentru o altercaţie pe care au provocat-o în luna aprilie, la meciul dintre Gaz Metan şi Pandurii Târgu Jiu. Potrivit forţelor de ordine, tânărul a fost la un pas s-o lovească pe fată, care însă l-a provocat şi ea la scandal.

Băiatul a primit o amendă de 100 de lei, însă amândoi s-au ales cu interdicţia de participare la toate meciurile pe care Gaz Metan le dispută în Liga 1 de fotbal, fie acasă, fie în deplasare.

Jandarmeria îi avertizează pe cei doi că, În cazul identificării lor în incinta arenei sportive, riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi interzicerea accesului la competiţiile sportive, pe o perioadă de la unu la 2 ani, care se adaugă la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura. Meciul dintre Gaz Metan şi echipa din Iaşi va avea loc vineri, de la ora 21.30.

sursa: provincianews.ro

Ultima oră

Comentariul meu