După perioada petrecută în penitenciarul din Aiud, afaceristul Ilie Carabulea s-a afișat în public la un eveniment avut loc la Păltiniș. Carabulea a părut bine dispus tot timpul.

Lume multă și lume bună la redeschiderea Casei Turiștilor din Păltiniș. Afaceriști, politicieni, oameni de cultură, înalte fețe bisericești și nu numai, au onorat cu prezența  invitația lui Teodor Ancuța de a participa la evenimentul avut loc vineri seară.

Printre invitați s-a numărat și afaceristul Ilie Carabulea, eliberat de curând din penitenciarul Aiud, acolo unde a avut de ispășit o pedeapsă cu închisoarea.[nggallery id=952]

Carabulea a fost bine dispus toată seara. A socializat cu mai mulți afaceriști locali și toată lumea s-a  bucurat să îl revadă în liberate pe unul din cei mai puternici afaceristi ai Sibiului din ultimii 20 de ani.

Carabulea s-a distrat și a stat câteva ore bune în locația de trei stele din inima Păltinișului.

Investitie de top

Casa Turiștilor a revenit oficial în circuitul turistic începând din 2 noiembrie 2012. Casa Turiștilor a devenit acum cea mai mare unitate de cazare din statiune, oferind peste 200 de locuri de cazare cu o investitie de peste 4 milioane euro realizata de SC Paltinis SA.

YouTube video

VIDEO – BOGDAN TĂTĂROIU

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii