comtram-ul lui carabulea și vectra service-ul lui butuza fac dezăpezirea pe drumurile județului sibiu

Conform unor surse din cadrul CNADNR, operatorul economic care va prelua activitatea de deszăpezire pe drumurile naţionale din judeţ este asocierea de firme Vectra Service şi Comtram, anunta provincianews.ro.

Cele două societăţi au mai asigurat deszăpezirea în judeţul Sibiu şi în perioada 2008-2011, când au câştigat licitaţia pentru suma de 78 de milioane de lei fără TVA. Anul acesta, bugetul stabilit de CNADNR este de 34 de milioane de lei cu TVA inclus. Asocierea de firme nu s-a mai prezentat la licitaţiile organizate de CNADNR, din cauza preţului prea mic stabilit anul acesta pentru deszăpezirea drumurilor naţionale. Contractul nou va fi semnat mâine la ora 12, la Regionala de Drumuri Naţionale Braşov.comtram-ul lui carabulea și vectra service-ul lui butuza fac dezăpezirea pe drumurile județului sibiu

SC Vectra Service SA este administrată de aşa numitul „prinţ al asfaltului” de la Braşov, Marcel Butuza. Acesta este renumit pentru numeroasele sale contracte derulate cu statul român.

SC Comtram SA aparţine magatului sibian Ilie Carabulea. Societatea sibiană a câştigat de-a lungul timpului mai multe contracte de asfaltare din judeţul Sibiu.

Sursa: provincianews.ro

Ultima oră

Comentariul meu