video gazul a pierdut nemeritat la piatra neamț. mediașul intră în hora retrogradării

Gaz Metan a pierdut cu 2-1 la Piatra Neamț, dar a avut marile ocazii ale meciului și a dominat autoritar partida. Eric a marcat golul pentru 1-1, dar un henț prostesc al lui Frăsinescu, în suprafața de pedeapsă a făcut ca Ceahlăul să câștige cu un gol marcat din penalty.

Meciul a început excelent pentru nemțeni, care au reușit să deschidă scorul din minutul 4. Ichim a profitat de marcajul foarte slab făcut de defensiva Gazului și a înscris printr-o lovitură de cap din 6 metri.

Echipa lui Cristi Pustai putea să readucă egalitatea de pe tabelă după o combinație foarte frumoasă între Eric și Bawab, dar Miron a scos în ultima clipă șutul iordanianului.

Până la sfârșitul primei părți oaspeții au avut posesia, dar Eric în trei rânduri (25, 29, 31) și apoi Astafei au ratat din toate pozițiile.

Imediat după pauză, eforturile Gazului au dat roade. Eric a trimis un șut-centrare, a profitat de bâlbâiala defensivei nemțene și de plasamentul slab al lui Miron, iar mingea a intrat în poartă.

Bucuria oaspeților a ținut doar 5 minute însă. Ceahlăul a revenit la conducerea jocului după ce Golubovic a transformat o lovitură de la 11 metri, acordată de arbitrul Adrian Comănescu pentru un henț evident în careu.

Eric și compania nu au mai avut puterea să egaleze încă o dată și Gaz Metan Mediaș  pleacă fără nciun punct de pe terenul Ceahlăului.

YouTube video

Odată cu acest insucces, formația lui Cristi Pustai ajunge până pe locul 14, primul care asigură locul în Liga I și în sezonul viitor. Ceahlăul obține cea de-a patra victorie din șase meciuri jucate pe teren propriu și trece în clasament peste adversara ei de astăzi.

 

Ultima oră

Comentariul meu